Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά τις ρυτίδες με BOTOX από 99€

Αντιγήρανση & ομορφιά με botox από 99€

Το μπότοξ είναι για τις ρυτίδες, μια αποτελεσματική θεραπεία της πλαστικής χειρουργικής που είτε προλαμβάνει τη δημιουργία ρυτίδων ή αντιμετωπίζει την ύπαρξή τους, κυρίως στο μέτωπο, στο μεσόφρυο και σε ρυτίδες γύρω από τα μάτια, το γνωστό σαν “πόδι της χήνας.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό μας προσωπικό θα εφαρμόσει τη θεραπεία botox μετά από αναγνώριση των αναγκών σας.
Σε λιγότερο από 30 χρόνια, το μπότοξ, όπως καθιερώθηκε να ονομάζεται, αναδείχθηκε στο απόλυτο όπλο που σβήνει τις ρυτίδες στο άνω πρόσωπο, χάρη στην ιδιότητά του να χαλαρώνει τους μυς ώστε να μη συσπώνται. Μια ουσία δηλαδή που έχει αλλάξει την ιατρική, καθώς η λίστα με τις ενδείξεις του είναι μεγάλη: υπεριδρωσία, βλεφαρόσπασμος, σπαστικότητα, δυστονία (και τα δύο κινητικές διαταραχές με μυϊκές συσπάσεις), ημικρανία, υπερδραστήρια κύστη κ.ά. πέραν της αντιγήρανσης & της ομορφιάς.
Άμεση, αποτελεσματική, αντιμετώπιση των ρυτίδων με botox από 99€!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 2109680509 για να προγραμματίσετε τη συνεδρία σας.
 

Η «DK Medicalspot» συλλέγει τα ως άνω δεδομένα που καταχωρείτε στην φόρμα, τα οποία είναι απαραίτητα προκειμένου να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας και να επιλύσουμε κάθε απορία σας σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή να εξυπηρετήσουμε κάθε άλλη ανάγκη σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματα σας διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.