Του κύκλου τα καμώματα 🔴

Όλες μας έχουμε ζήσει τα περισσότερα, αν όχι όλα, από όσα αναφέρω παρακάτω όταν περιμένουμε περίοδο.

Όσο γλυκιά και ήρεμη να είσαι ως άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις άπειρα νεύρα με το οτιδήποτε.

Εκνευρίζεσαι ακόμα και με το νερό που αργεί να βράσει

Υπερβάλλεις με το παραμικρό.

Γίνεται κάτι άσχημο στη δουλειά; Φέρνεις την καταστροφή ΑΜΕΣΩΣ και νιώθεις χάλια, κατηγορείς τον εαυτό σου, στεναχωριέσαι κλπ.

Είσαι όλη μέρα με μούτρα και όταν σε ρωτάνε τι έχεις φυσικά απαντάς ΤΙΠΟΤΑ.

Που είναι η αλήθεια, γιατί στην ουσία δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο απλά νιώθεις χάλια και δεν θέλεις να σου μιλάει κανείς.

Σε πιάνει το υπαρξιακό σου.

Κοιτάς το ταβάνι ενώ ακούς την πιο θλιμμένη μουσική και αναρωτιέσαι ποια είσαι, τι κάνεις στη ζωή σου

Φυσικά κλαις με το παραμικρό.

Οι λόγοι ποικίλλουν. Γιατί τελείωσε o καφές, γιατί είδες μια διαφήμιση που σου θύμισε το πρώτο σου κατοικίδιο, γιατί η κολλητή σου βρήκε το τέλειο τζιν. Διάλεξε.

Η διάθεσή σου αλλάζει κάθε μισή ώρα.

Εκεί που έχεις όρεξη να βγεις για καφέ με τη φίλη σου, το μετανιώνεις γιατί θυμήθηκες ότι στην 1η γυμνασίου σου είχε σκίσει την αφίσα των Guns N’ Roses

Τρως ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Και δεν χορταίνεις με τίποτα.

Δυστυχώς το συναισθηματικό κομμάτι χρόνια τώρα δεν το έλυσα κ ούτε πρόκειται Όσο αφορά στην διατροφή αυτό που πρέπει να έχεις είναι αυτοέλεγχο!!! Ναι βέβαια και μπορείς!! Αν θέλεις να φας μια σακούλα τσιπς μπορείς να φας ένα να κλείσεις το σακουλάκι να το βάλεις κάπου μακρυά, πάρε ένα μπουκάλι νερό για να σε κρατήσει απασχολημένη!! Αν λαχταράς ένα γλυκό φάε ένα φρούτο ή λίγο μέλι και πιες πολύ πολύ νερό!! Δοκίμασε το!!!! Πραγματικά λειτουργεί!!!

DK