Δείξε μου το πρόσωπο σου να σου πω τον τρόπο ζωής σου!

Κάθε περιοχή αντανακλά ένα διαφορετικό μέρος της εσωτερικής μας υγείας, έτσι ακριβώς κάνουν τα σπυράκια σε ορισμένες περιοχές.Τι σημαίνουν; Με αυτό το «χάρτη» ​​ως οδηγό σου , μπορείς να αντιμετωπίσεις τις υποκείμενες αιτίες των κηλίδων και να καθορίσεις σωστά τον τρόπο αποτροπής της επανάληψής τους.

Περιοχή 1 & 3: Πεπτικό σύστημα

Η διάσπαση στο μέτωπό σου μπορεί να είναι μια άμεση αντανάκλαση του τι συμβαίνει στο λεπτό έντερο. Υψηλές ποσότητες λίπους μέσα στη διατροφή σας μπορεί να σε οδηγήσουν σε μπλοκάρισμα λ στο μέτωπό σου. Καθαρίστε τη διατροφή σου με πλούσιο σε αντιοξειδωτικά πράσινο τσάι και αυξήστε την πρόσληψη νερού για να καθαρίσετε αυτήν την περιοχή.

Περιοχή 2: Ήπαρ

Εάν ξεσπάσουν κοντά / στο μέσο των φρυδιών σας, είναι επειδή ερεθίζεται το συκώτι σας. Το συκώτι διασπά τα λίπη, επομένως μπορεί να καταναλωνεις λάθος φαγητό. Το αλκοόλ και τα γαλακτοκομικά προϊόντα λέγεται ότι είναι οι κύριες αιτίες για το ξέσπασμα σε αυτόν τον τομέα. Αυτός είναι επίσης ένας τομέας που υποδεικνύει τις τροφικές αλλεργίες – συμβουλευτείτε το γιατρό σας για περισσότερες πληροφορίες.

Περιοχή 4 & 6: Νεφρά

Στίγματα κοντά στο αυτί σας και ακόμη και μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια μπορούν να προκληθούν από αφυδάτωση. Βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε καλά ενυδατωμένο καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας πίνοντας, τουλάχιστον, οκτώ ποτήρια νερό. Επίσης, αποφύγετε το αλάτι και τον καφέ.

Περιοχή 5: Αναπνευστικό σύστημα

Όσοι καπνίζουν ή έχουν αλλεργίες τείνουν να έχουν ακμή εδώ. Αλλά αν ξεσπάσουν στο ένα τεταρτημόριο από τις πλευρές της μύτης σου, αυτό μπορεί να αντικατοπτρίζει κατι που συμβαίνει στο στομάχι σου. Εάν τρως συνεχώς τα λάθος τρόφιμα, δεν τρώς πολύ καλά ή τρώς πολύ γρήγορα, ή τρώς αργά τη νύχτα, το δέρμα είναι σαν να λέει, «Σταματα να τρέφει λάθος το στομάχι μου!»

Περιοχή 7: Καρδιά

Ελέγξτε την αρτηριακή σας πίεση και βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε μακιγιάζ που ενοχλεί τον ευαίσθητό δερμα σου! Ακόμα μάλλον θα πρέπει να ελέγξεις τις ορμόνες σου!!!

DK