Ζάχαρη; ❌ΟΧΙ ΠΟΤΕ!

 

Ένα από τα πιο συνηθισμένα παράπονα που ακούω από άντρες και γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν μια ισορροπημένη κ υγιεινή διατροφή είναι πως δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον εθισμό τους στη ζάχαρη. Ανησυχούν ότι ποτέ δεν θα μπορέσουν ποτέ να φάνε παγωτό, να απολαύσουν μια σοκολάτα, να απολαύσουν ένα προφιτερόλ ή να ξανακάνουν τηγανίτες με μπόλικη ζάχαρη. Επικεντωνοντε σε όλα τα πράγματα που θα χάσουν αρχίζοντας μια σωστή διατροφή χωριά ζάχαρη!

Σας έχω κάτι καλύτερο! Αντι να σκεφτόμαστε όλα τα πράγματα που αγαπάμε και θα χάςουμε σταματοντας τη ζάχαρη, ας το αναδιατυπώσουμε και να σκεφτούμε όλα τα πράγματα που θα κερδίσουμε.

❤️Θα αποκτήςουμε τον έλεγχο της υγείας και του σώματος σας.

❤️Θα αποκτήσσουμε μια νέα εκτίμηση για τα φυσικά σάκχαρα, όπως μήλα, ώριμες μπανάνες, ακόμα και καρότα.

❤️Θα κερδίςουμε υπερηφάνεια και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στο σώμα μας – ότι το κάνεμε αυτό επειδή το αξίζουμε και η ζάχαρη είναι τοξική για μας.

❤️Θα μάθουμε νέους και συναρπαστικούς τρόπους για να απολαύςουμε γλυκά , κάνοντας παγωτό χρησιμοποιώντας μόνο μπανάνες, φραουλες,ροδάκινα,πειραματίζοντας με πιο υγιεινές μορφές φυσικών σακχάρων και απολαμβάνοντας την απλότητα των τροφίμων και όλες τις ποικίλες γεύσεις τους.

❤️Θα μειώσουμε σημαντικά τις πιθανότητές για παχυσαρκία, διαβήτη, καρκίνο, καρδιακές παθήσεις και κατάθλιψη.

Σκέψου το 📍 η ζάχαρη μόνο κακό μπορεί να σου κάνει!

🆘 Πέταξε την από τη ζωή σου!

DK