Τόνωση, αποτοξίνωση, αναζωογόνηση με ένα μπολ φρούτα!

Ενα μπολ με φρούτα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας. Τρώγοντας φρούτα για πρωινό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μετατοπίσετε το σώμα από τη νηστεία στην κατάσταση φαγητού. Γνωρίζετε ότι η κατανάλωση φρούτων για πρωινό θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πιο καθαρά και να τονώσει το πεπτικό σύστημα; Η την τόνωση του πεπτικού συστήματος, οδηγεί στην ενεργοποίηση του σώματος. Ενα πρωινό όπως το μπέικον, τα αυγά ή τα λουκάνικα, θα σας κάνει να νιώσετε κουρασμένοι την υπόλοιπη μέρα.

Aποτοξινώνουν το σώμα και ενισχύουν το μεταβολισμό σας. Θα νιώσετε περισσότερη ενέργεια, αναζωογονημένη, μπορεί να χάσετε λίπος από την κοιλιά. Το σώμα περνάει την φάση αποτοξίνωσης γύρω στις 6 π.μ. και 10 π.μ.

Έχοντας φρούτα για πρωινό θα βοηθήσει στην υποστήριξη της πρωινής φάσης αποτοξίνωσης. Δεδομένου ότι τα φρούτα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, αυτό θα βοηθήσει να αφαιρέσετε τα απόβλητα από το πεπτικό σύστημα, το παχύ έντερο, και να απαλλαγούμε από την φουσκωμένη κοιλιά.

Η κατανάλωση φρούτων με νερό όπως το καρπούζι θα βοηθήσει να ξεπλύνετε το νάτριο από το σώμα. Όσο ταχύτερα αφαιρείται το αλάτι από το σώμα, τόσο πιο γρήγορα απελευθερώνεται η κατακράτηση υγρών από το σώμα.

Ένας άλλος άριστος λόγος για να τρώτε φρούτα για πρωινό είναι ότι είναι εύκολο για το πεπτικό σύστημα και βοηθά στην αύξηση του επιπέδου του μεταβολισμού. Η σταθερή εισροή φυσικών σακχάρων φρούτων είναι ακριβώς το πράγμα που χρειάζεται το σώμα για να ξυπνήσει τον με τον καλύτερο τρόπο.

Η κατανάλωση τέτοιων καρπών όπως δαμάσκηνα, μούρα, σύκα, μπανάνες και αβοκάντο βοηθούν στην υποστήριξη ενός υγιούς πεπτικού συστήματος. Τα υψηλά σε ίνες τρόφιμα μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη μείωση των καρδιακών παθήσεων, του διαβήτη, της παχυσαρκίας και καθαρίζει το παχύ έντερο. Με την κατανάλωση περισσότερων φρούτων, μπορείτε να μειώσετε τη λήψη βιταμινών και άλλων συμπληρωμάτων επειδή τα φρούτα είναι γεμάτα με πολλές βιταμίνες, φυτικές ίνες, μέταλλα κλπ.

DK