Παγάκια – όχι μόνο για το ποτό μας!

Τα παγάκια δεν είναι μόνο χρήσιμα για να τα βάζουμε στο ποτό μας, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως μέσο ψύξης για το δέρμα σας.

Ένα παγάκι μπορεί να καταπραΰνει τα σπυράκια, τα ηλιακά εγκαύματα και την φλεγμονή του δέρματος. Μειώνει την ερυθρότητα και το πρήξιμο και εξομαλύνει τον πόνο.

Τα αποτελέσματα της χρήσης παγοκύβων στο πρόσωπο είναι εκπληκτικά. Εδώ είναι μερικά οφέλη από παγάκια.

❄️Κάνετε παγάκια γάλακτος για το δέρμα. Το γαλακτικό οξύ στο γάλα θα καθαρίσει τα νεκρά κύτταρα και θα τα φρεσκάρει. Μπορείτε ακόμη να προσθέσεις χυμό αγγούρι για επιπλέον απολέπιση.

❄️Τα παγάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων ακμής, καθώς τα παγάκια βοηθούν στη συρρίκνωση των πόρων της ακμής, μειώνοντας έτσι την ακμή μεχρι ένα βαθμό.

❄️Η εφαρμογή του πάγου στα ματια σου τακτικά μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τους πεισματάρηδες μαύρους κύκλους. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βράσεις πεταλα τριαντάφυλλου σε νερό και να αναμείξεις χυμό αγγουριού σε αυτό. Ψύξτε αυτό το μείγμα και στη συνέχεια εφαρμόστε το παγάκι στην περιοχή των ματιών σας.

❄️Για κουρασμένα μάτια! Η υπερβολική συσσώρευση υγρών κάτω από τα μάτια μπορεί να αντιμετωπιστεί με παγάκι. Απλά μετακινήστε το με κυκλική κίνηση από την εσωτερική γωνία των ματιών σας προς τα φρύδια.

❄️Χρησιμοποιείς primer πριν το μακιγιάζ σου;

Την επόμενη φορά, τρίψτε ένα παγάκι στο πρόσωπό σας πριν εφαρμόσετε μακιγιάζ. Αυτή η φιλική προς τον προϋπολογισμό ιδέα μπορεί απλά να μετατρέψει το δέρμα σου σε έναν ομαλό καμβά! Θα ελαχιστοποιήσει προσωρινά τους πόρους, βοηθώντας το μακιγιάζ να μοιάζει άψογο.

DK