Οι «θέσεις» της Ακμής

Ξέρατε ότι εκτός από τη ρύπανση και τη βρωμιά, πολλά άλλα πράγματα μπορεί να είναι ο λόγος που ξεσπάνε σπυράκια στο δερμα σας;
Η υγεία σας είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους.Ενώ αυτό δεν έρχεται ως νέο για πολλούς από εμάς, η θέση της ακμής σας μπορεί πραγματικά να μας πει τι λάθος γινετε στο σώμα σας. Η θέση της ακμής σας χρησιμεύει ως απόδειξη για να καθορίσετε ποια είναι η αιτία και ποιο μέρος του σώματος επηρεάζεται.

📍Μέτωπο
Η ακμή στο μέτωπο θα μπορούσε να είναι η ένδειξη των προβλημάτων με το στομάχι. Τα λιπαρά τρόφιμα,η ζάχαρη κλπ μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος λόγος πίσω από αυτό. Ως συμπλήρωμα σε αυτό, το άγχος μπορεί επίσης να επηρεάσει την περιοχή του μετωπου ενισχύοντας την λιπαρότητα του!

📍Παρειές
Τα μάγουλα είναι το καλύτερο μέρος για τον προσδιορισμό των αναπνευστικών διαταραχών που αντιμετωπίζει το σώμα. Θα παρατηρήσετε ότι οι καπνιστές είναι ιδιαίτερα εκείνοι που έχουν σπυράκια στα μάγουλά τους λόγω των συμφορημένων νευρικών απολήξεων σε αυτήν την περιοχή.

📍Περί στοματικά, πιγούνι
Το άγχος, οι ορμονικές διαταραχές , τα προβλήματα αφυδάτωσης και το στομάχι είναι όλοι οι λόγοι πίσω από την ακμή σε αυτούς τους τομείς. Θα μπορούσε επίσης να οφείλεται στη διακοπή του ενδοκρινικού συστήματος που επηρεάζει τους ενδοκρινικους αδένες και έχει ως αποτέλεσμα τους φραγμένους πόρους.

⚠️Προσέξτε τι τρώτε και τι πίνετε! Σταματήστε το κάπνισμα και χαλαρώστε όσο μπορείτε από το άγχος!

DK