Αλκοόλ 🍷

Γνωρίζουμε ήδη ότι το αλκοόλ 🍷 μπορεί να έχει κάποιες πολύ δυσάρεστες επιπτώσεις στο σώμα, είναι τελικά μια τοξίνη. Και αυτές οι τοξίνες μπορούν να επηρεάσουν το συκώτι, την καρδιά μας,ακόμη και το δέρμα και τα μαλλιά μας!

Έρευνα εταιρίας αντιγήρανσης έδειξε ότι: «Η κατανάλωση περισσότερων από 14 μονάδων αλκοόλης σε μια νύχτα θα πάρει περίπου,το δέρμα μιας γυναίκας 40 ετών, ένα μήνα για να ανακάμψει πλήρως. η επίδραση του αλκοόλ και της ζάχαρης που παραμένουν στο δέρμα πολύ καιρό μετά!

Έτσι, οςο περισσότερο πίνεις μεγαλύτερες πιθανότητες να χάσεις την καλή εμφάνισή σου.
Δες λοιπόν τι ακριβώς τι μπορει να συμβεί στο σωμα σου όταν πίνεις υπερβολικό αλκοόλ.

1. Εύθραυστα μαλλιά
Το αλκοόλ προκαλεί αφυδάτωση και ενισχύει τις τοξίνες στο σώμα σας οι οποίες με τη σειρά τους μπορούν να βλάψουν τα θυλάκια των τριχών σας

2. Σακούλες κάτω από τα μάτια και μαύρους κύκλους
Το δέρμα γυρω από τα μάτια γινετε ξηρό και λεπτό, με τις ρυτίδες να σχηματίζονται στο «πόδι της χήνας». Η κατακράτηση από το αλκοόλ εμφανίζεται με μαύρους κύκλους κ σακούλες!

Ο ύπνος είναι σημαντικός καθώς δίνει στο σώμα μας χρόνο για να θεραπεύσει και να αποκαταστήσει τυχόν βλάβες από την ημέρα.

3 Ξηρό δέρμα
Το αλκοόλ αφυδατώνει γενικά το σώμα σας, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος – είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος.
Συγκεκριμένα, η κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας θεωρείται επίσης ότι στερεί από το δέρμα ζωτικής σημασίας βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που το καθιστούν ξηρό και λεπτό.

4. Γραμμές και ρυτίδες
Η ζάχαρη στο κρασί μπορεί να προκαλέσει γραμμές και ρυτίδες στο μέτωπο, κάτω από το μάτι χαλάρωση, μια ματιά στο χέρι, σπυράκια στο πρόσωπο.

Το αλκοόλ είναι γνωστό ότι προκαλεί έκρηξη αιμοφόρων αγγείων και ακμή.

Συγκεκριμένα, το αλκοόλ διαστέλλει τους πόρους του δέρματος, οδηγώντας το σε σπυράκια και λευκά στίγματα!

Μετά από όλα αυτά εσυ θα συνεχίσεις να πινεις 🥃Αλκοόλ;;;;
Εγώ πάντως ΟΧΙ .-

DK