Εγκυμοσύνη

Εγκυμοσυνη (αφιερωμένο στις φίλες μου που περιμένουν το πρώτο παιδάκι τους ΝΘ, ΜΤ, ΚΔ)
40 εβδομάδες γεμάτες από ένταση, νέες προκλήσεις, εμπειρίες και προσδοκίες – ιδιαίτερα αν πρόκειται για την πρώτη σου εγκυμοσύνη.
🧚‍♀️ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ
Το σώμα σου θα σου πει τι χρειάζεται αν το ακούσεις. Οι κάποιες επιθυμίες μου με βοήθησαν να μάθω τι χρειαζόμουν περισσότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για παράδειγμα, αν λαχτάρουσα κρέας, τότε ήξερα ότι χρειάζομουν περισσότερη πρωτεΐνη. Αν λαχταρουσα κάτι γλυκό, τότε πρόσθετα περισσότερους υδατάνθρακες όπως φρούτα ή βρώμη. Απλα να. μάθουμε να τρώμε όταν είμαστε πεινασμένοι και να κατανοήσουμε τη διαφορά ανάμεσα στην πείνα και την πλήξη,θα είναι ζωτικής σημασίας κλειδιά για να βοηθήσετε στη διατήρηση μιας όμορφης εγκυμοσύνης.
🧚‍♀️ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΟΥ Κ ΣΩΜΑ
Αυτή είναι μια τεράστια συμβουλή όταν διατηρείτε μια υγιή εγκυμοσύνη. Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου, έφαγα τρομακτικά και δεν έψαξα τον εαυτό μου όπως θα έπρεπε. Ως αποτέλεσμα, η νοοτροπία μου και η όλη στάση μετατοπίστηκαν και ήταν πολύ αρνητικές. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπιζα το σώμα μου επηρέασε ολόκληρη τη ζωή μου. Μόλις «καθάρισα» τη διατροφή μου και συνέχισα με την εκπαίδευσή μου, παρατήρησα μια τεράστια διαφορά στη ζωή μου. Όχι μόνο αισθάνθηκα απίστευτα σωματικά, ήμουν τόσο χαρούμενη και αισιόδοξη ψυχικά. Φρόντισε τον εαυτό σου. Πηγαίνετε για πεζοπορία. Γυμνάσου.Διαβασε μερικά κεφάλαια ενός βιβλίου. Πάρε χρόνο έξω από κάθε μέρα μόνο για την αυτο-φροντίδα και θα αποκομίσεις θετικά οφέλη.
⭐️Η εγκυμοσύνη είναι πολύ πολύτιμος χρόνος στη ζωή σας. Μη σταματας να γυμνάζεςαι Εάν χάσεις μια προπόνηση επειδή χρειάζεσαι μόνο για να χαλαρώσεις, είναι εντάξει.
Αλλά την επόμενη μέρα θα πας να γυμναστείς
Εάν τρώτε ένα κομμάτι κέικ γιατί το λαχταρούσατε, είναι εντάξει. Μην ζορισεις τον εαυτό σου αν δυσκολεύεσαι. Η ζωή είναι θέμα ισορροπίας. Ειδικά στην εγκυμοσύνη. Τρώς το κομμάτι κέικ με υπερηφάνεια το ευχαριστιέσαι αλλά μένεις σε αυτό
✨ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!
Ζήσε την εγκυμοσύνη σου, κάνε διάλογο με τον εαυτό σου,συζήτησε και τραγουδά στο μωρό που έχεις στα σπλάχνα σου. ..Δεν υπάρχει ομορφότερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας! DK