Πως να χάσουμε βάρος με ασφάλεια

Δεν υπάρχει μαγικό φίλτρο που θα λιώσει το λίπος. Η σωστή διατροφή και η άσκηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσουμε βάρος με ασφάλεια. Ωστόσο, μπορούμε να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα του προγράμματος απώλειας βάρους μας προσθέτοντας βότανα και βιταμίνες που βοηθούν το σώμα μας να καψει λίπος. Βεβαιωθείτε ότι συζητήσατε όλα τα συμπληρώματα με τον γιατρό σας πριν τα προσθέσετε στο σχέδιο διατροφής σας.

✅Πράσινο τσάι
Το πράσινο τσάι ενισχύει το μεταβολισμό μας,βοηθώντας μας να κάψουμε περισσότερες θερμίδες. Αυτό οφείλεται στις κατεχίνες του τσαγιού που συμβάλλουν στη μείωση του σωματικού λίπους σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2005 στο «The American Journal of Clinical Nutrition».

🔴Κόκκινο πιπέρι
Η καψαϊκίνη είναι το συστατικό του καγιέν που προκαλεί απώλεια βάρους. Αυτό οφείλεται στην ικανότητά του να βοηθήσει το σώμα μας να διασπάσει το λίπος. Όχι μόνο βοηθά το καγιέν να σπάσει το λίπος, αλλά επίσης βοηθά στην πρόληψη της ανάπτυξης λιπωδών κυττάρων στο σώμα μας. Προσθέστε λίγο πιπέρι Cayenne στο αγαπημένο σας πιάτο.

🔶Βιταμίνη C
Η βιταμίνη C αυξάνει το μεταβολισμό μας, επιτρέποντάς μας να κάψουμε περισσότερο λίπος, ακόμη και όταν είμαστε σε ηρεμία. Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλιού στην καθημερινή διατροφή σας.

🔵Βιταμίνη Β-12
Η βιταμίνη Β-12 μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια. Η ενέργεια, θεωρητικά, είναι πιθανό να μας φέρει σε κίνηση, που θα κάψει ακόμη περισσότερο λίπος. Αποκτήστε το B-12 από άπαχα κρέατα, ψάρια και αυγά, καθώς και εμπλουτισμένα δημητριακά.

🔘Γλυκόριζα Ρίζα
Το γλυκόριζα μπορεί να είναι αποτελεσματικό στη μείωση του σωματικού λίπους. Μπορούμε να απολαύσουμε ως τσάι, αλλά δεν πρέπει να λαμβάνεται για περισσότερο από μία εβδομάδα χωρίς την έγκριση του γιατρού σας.

🔆Κανέλα
Η κανέλα ενισχύει το μεταβολισμό και εξισορροπεί το σάκχαρο του αίματος που βοηθά στην απώλεια βάρους. Πασπαλίστε λιγο στο γιαουρτι σας ή προσθέστε στον πρωινό σας καφέ. DK