Το dkmedicalspot ιδρύθηκε από τη κα Δέσποινα Καϊσίδου, ειδική Αισθητικό με πολυετή εμπειρία σε θέματα Αισθητικής & Δερματολογίας. Σε συνεργασία με ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό στην αντιγήρανση & την αισθητική, ειδικούς Μοριακούς Βιολόγους & Δερματολόγους, στο dkmedicalspot δίνουμε έμφαση στην ολιστική θεραπεία του δέρματος, προσώπου και σώματος στο πλαίσιο της συνολικής αναζωογόνησης του οργανισμού. Αυτό το επιτυγχάνουμε με την δημιουργία κατάλληλων προσμίξεων, αντίστοιχων θεραπειών.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙΣΙΔΟΥ

Η Δέσποινα Καϊσίδου είναι πτυχιούχος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμετολογίας του ΤΕΙ Αθηνών, με μετεκπαίδευση στην Ιταλία «Fabio Pellini Scuola di Medicina Estetica» από το 1991-1993, όπου ταυτόχρονα εργάστηκε στον τομέα της κλασσικής αισθητικής και γεροντολογίας. Με 20ετή πείρα στον τομέα της αισθητικής, η Δέσποινα Καϊσίδου αποτέλεσε έναν από τους πιο γνωστούς makeup artist μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών ενώ υπήρξε σύμβουλος σε θέματα τόσο κλασσικών όσο και εξειδικευμένων θεραπειών προσώπου και σώματος.

ΠΕΛΑΤΕΣ

Η Δέσποινα Καϊσίδου αποτελεί τον συνεργάτη και προσωπικό σύμβουλο ομορφιάς και αισθητικής διαφόρων γνωστών καλλιτεχνών & επωνύμων από των χώρο της προβολής. Από τον Σεπτέμβριο του 2013, το νέο δημιούργημα της είναι το «DK Medical Spot», ένα κέντρο ολιστικής θεραπείας προσώπου και σώματος, το οποίο «ήρθε» για να προσφέρει ότι πιο εξελιγμένο στο χώρο της σύγχρονης αισθητικής και δερματολογίας.