Μεσοθεραπεία

Η μεσoθεραπεία είναι μία τεχνική άμεσης εισαγωγής διαφόρων ουσιών στο τμήμα του δέρματος που ονομάζεται χόριo, το μεσαίο στρώμα. Η εφαρμογή της μεσoθεραπείας γίνεται με ανώδυνες μικρο-ενέσεις στο χόριο, με τη χρήση πολύ λεπτών βελονών.

Η μεσοθεραπεία σώματος αποτελεί την αντιμετώπιση στις διάφορες ατέλειες του σώματος με ενέσιμη έγχυση υλικών. Οι περιοχές που συνήθως γίνεται η εφαρμογή είναι οι μηροί, γλουτοί & κοιλιά που συσσωρεύουν λίπος και παρουσιάζουν κυτταρίτιδα.

Η κατάλληλη ηλικία είναι μετά την ενηλικίωση, όσο πιο νωρίς τόσο η εξέλιξη της κυτταρίτιδας και του τοπικού δυστροφικού λίπους βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο.

Η θεραπεία γίνεται κάθε δεκαπέντε ημέρες από εξιδεικευμένο δερματολόγο ιατρό ο οποίος ανάλογα με την έκταση και βαθμό του προβλήματος καθορίζει και το είδος του κοκτέιλ φυτικής προέλευσης και ουσιών που θα εγχύσει στη μέση στοιβάδα του δέρματος.

Οι συνεδρίες που απαιτούνται είναι το ανώτερο έξι, προηγείται χρήση αναισθητικής κρέμας στην περιοχή της εφαρμογής για 40 λεπτά & αμέσως μετά επιστρέφεις στις καθημερινές σου δραστηριότητες.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις δύο πρώτες συνεδρίες.