Πως θα ενισχύσω το δερμα του προσώπου μου με την μοναδική θεραπεία PRP

Γιατί;;; Διάβασε παρακάτω είναι ενδιαφέρον πραγματικά Με απλά λόγια, PRP είναι μια διαδικασία αντι-γήρανσης που χρησιμοποιεί το δικό μας αίμα για να συμβάλει στην προώθηση της υγιούς δραστηριότητας των κυττάρων του δέρματός μας.Ακούγεται απλό!

Με το δικό μας πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια – που προέρχεται από το ιδιο μας το αίμα. Αυτά τα αιμοπετάλια περιέχουν αυξητικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην τόνωση της ταχείας ανανέωσης των κυττάρων και στην αναζωογόνηση υγιών κυττάρων.

Τόνωση της ανάπτυξης κολλαγόνου. Σύσφιξης του χαλαρου δέρματος. Βελτιώνει τον τόνο του δέρματος. Βελτιώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. * Είναι πλούσιο σε αυξητικούς παράγοντες. Βοηθούν τη λειτουργία του δέρματός μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αυξάνουν το κολλαγόνο και αυξάνουν την ελαστίνη. Δρουν ως αντιοξειδωτικά και έχουν ενυδατικές ιδιότητες που λειτουργούν ως ισχυρές αντιγηραντικές μέθοδοι.

Είναι το PRP κατάλληλα για εσένα; Εάν υποφέρεις από πρόωρες ρυτίδες, υψηλά επίπεδα βλάβης από την έκθεση στον ήλιο ή εάν έχεις προσπαθήσει να επιτύχετε βελτιωμένο τόνο και πιο φρέσκια εμφάνιση δέρματος χρησιμοποιώντας άλλες μεθόδους, αλλά απέτυχε, τότε το PRP είναι μια ιδανική επιλογή για εσένα!

ΥΓ: Ενώ η αισθητική ιατρική προσφατα άρχιςε να χρησιμοποιει PRP στο πρόσωπο, οι ορθοπεδικοί γιατροί έκαναν έγχυση PRP για να θεραπεύσουν τραυματισμενες αρθρώσεις όπως αστραγάλους, γόνατα και αγκώνες για πολλά χρόνια. Είναι μια δοκιμασμένη διαδικασία με μεγάλη ιστορία εξαιρετικών αποτελεσμάτων.

DK