Στα μαγικά χέρια της Alison @alisonmcleawolper

Η αγαπημένη Αλισον άφησε το μακρινό Λος Αντζελες για να έρθει να μαγέψει κ την Ελλάδα Το μασάζ μαζί της είναι μια εμπειρία Μια εμπειρία απόλαυσης κ απαλλαγής από τους σωματικούς πόνους! Μετά από 6 μήνες αναμονής επιτέλους με έβαλε στο προγραμμα της Η άποψη ότι το μασάζ αποτελεί πολυτέλεια που απευθύνεται σε λίγους, είναι λανθασμένη. Κάθε άλλο , πρόκειται για μια εναλλακτική μορφή θεραπείας και χαλάρωσης του σώματος, με ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία.

1️⃣ Μειώνει το σωματικό πόνο Έχει παρατηρηθεί ότι το μασάζ σε μια πληγείσα περιοχή, μπορεί να μπλοκάρει τα σήματα πόνου από το να φτάσουν στον εγκέφαλο.

2️⃣ Μειώνει το στρες Με το μασάζ δίνεται η σωστή πίεση σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, προκειμένου να επιτευχθεί χαλάρωση. Το σύστημα των νεύρων είναι διασυνδεδεμένο και έτσι όταν ένα σημείο πίεσης μπλοκάρει ένα νεύρο, επηρεάζονται και τα υπόλοιπα νεύρα. Το μασάζ βοηθά στην απελευθέρωση αυτών των σημείων πίεσης, με αποτέλεσμα να φεύγει το στρες

3️⃣ Χαλαρώνει τους μυς Ο σωματικός πόνος οφείλεται συχνά στην πίεση από τη δουλειά, τη λανθασμένη στάση του σώματος και την ένταση της καθημερινοτητας. Η ένταση στους μυς και η μειωμένη κυκλοφορία του αίματος, μπορεί να οδηγήσει σε σωματικό πόνο

4️⃣ Προσθέτει λάμψη στο δέρμα Το μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αυτό επηρεάζει τη διαθεσιμότητα των ζωτικής σημασίας, θρεπτικών ουσιών σε όλα τα κύτταρα.

Thank you Alison!!!❤️🙏🏼 @dkmedicalspot