Γυμνάσου 💪🏽🏋🏻‍♀️🚴‍♀️🏊🏻‍♀️🤸🏽‍♀️…. σου κάνει καλό!!!!

Δες όλα τα οφέλη που προσφέρει μια καλή προπόνηση…

Καρδιά δυνατή!!! Η άσκηση κάνει την καρδιά σας να χτυπάει κι επειδή η καρδιά είναι ένας μυς, αυτό την καθιστά ισχυρότερη και υγιέστερη.

Απόδοση στην εργασία Μερικοί επιστήμονες πιστεύουν ότι αυτό συμβαίνει επειδή η άσκηση αποτελεί μια διέξοδο που «καθαρίζει» το μυαλό μας, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι οφείλεται στις ενδορφίνες που μας βοηθούν να αισθανόμαστε όμορφα και με ενέργεια.

Γερά οστά Αν θέλετε να έχετε υγιή οστά, θα πρέπει να συμπεριλάβετε στο πρόγραμμά σας ασκήσεις με βάρη. Η άρση βαρών μπορεί να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε την οστεοπόρωση και να δυναμώσετε τους μυς σας.

Περισσότερη ενέργεια Άτομα που ασκούνται τακτικά,νιώθουν λιγότερη κούραση σε καθημερινή βάση και περισσότερη ενέργεια.(σας το υπογράφω!)

Καλύτερος και ποιοτικός ύπνος Η προπόνηση 3 με 5 φορές την εβδομάδα, έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου:βοηθά να αναπνέουμε πιο σωστά και επίσης, επειδή το σώμα είναι πιο κουρασμένο, κοιμόμαστε πιο βαθιά και καλά.

Λιγότερες ημέρες ασθένειας Η τακτική, μέτρια άσκηση μπορεί να βοηθήσει το σώμα να είναι καλύτερα προετοιμασμένο για να καταπολεμήσει το κοινό κρυολόγημα, τη γρίπη και αλλά μικρόβια.

Ευτυχία Ο εγκέφαλός μας απελευθερώνει ενδορφίνες, που βελτιώνουν τη διάθεσή μας και δημιουργούν ένα αίσθημα ικανοποίησης και ευεξίας για ώρες ή ακόμα και για μέρες μετά την άσκηση. Επιπλέον, δεδομένου ότι γίνεστε πιο δυνατοί και υγιείς, θα αισθάνεστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το σώμα σας.

DK